Verzekeringen

 • Autoverzekering

Uw wagen geeft u de vrijheid en de gelegenheid om u te verplaatsen waar u ook wilt. Daarom gaan wij steeds met kennis van zaken voor u op zoek naar de beste verzekering voor u. Zo bespaart u tijd, geld en kopzorgen.

Een autoverzekering is een ruime term voor alle verzekeringen die tot doel hebben de schade aan of veroorzaakt door de eigen auto te verzekeren.

De wettelijk verplichte verzekering B.A. Auto (Burgerlijke Aansprakelijkheid) is het hart van iedere autoverzekering. Daarnaast kunt u nog kiezen voor Omnium of een bijkomende bestuurdersverzekering. De bestuurdersverzekering vergoedt alle lichamelijke schade en inkomstenverlies die de bestuurder door een ongeval lijdt.

 • Brandverzekering

Uw huis is uw waarborg voor een zorgeloze oude dag. Een investering waar u bedachtzaam mee omspringt. Een brandverzekering is dan ook essentieel om uw levenswerk niet in rook te laten opgaan. Wij dragen zorg voor uw investering. Door het professioneel afhandelen van uw schadedossier kan u vol vertrouwen naar de toekomst kijken. Met een complete brandverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële gevolgen bij brand of blikseminslag.

 • Familiale verzekering

Als u tijdens uw privéleven schade veroorzaakt aan ‘een derde’, wordt die schade vergoed door de familiale verzekering, op voorwaarde dat u aansprakelijk bent. U bent dan ook wettelijk verplicht om deze schade aan derden te vergoeden. Een familiale verzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van de aangebrachte schade.

 • Levensverzekering

Bij een levensverzekering kunt u twee hoofdwaarborgen verzekeren. De hoofdwaarborg kapitaal overlijden voorziet een kapitaal bij overlijden van de verzekerde vóór de einddatum van het contract. Het pensioenkapitaal voorziet een kapitaal op de einddatum van het contract indien de verzekerde in leven is. Beide opties kunnen in het levensverzekeringscontract worden opgenomen.

 • Beleggingsverzekering

Wilt u uw vermogen zonder risico op een langere termijn beleggen en dit optimaal laten renderen? Dan is een beleggingsverzekering een oplossing voor u.
Een beleggingsverzekering is een vorm van een levensverzekering waarbij door middel van beleggingen een kapitaal wordt opgebouwd, uit te keren aan het eind van de looptijd van de verzekering.

 • Pensioenverzekering

We worden steeds maar ouder en de wettelijke pensioenen staan onder druk. Voor een zorgeloze toekomst denkt u best vooruit. Daarvoor heeft u een aanvullende pensioenopbouw nodig. Wij maken voor u of voor uw bedrijf de pensioenkapitalen op maat waarmee u een extra appeltje voor de dorst bewaart.

 • Reisverzekering

Zorgeloos op vakantie vertrekken, daar droomt iedereen van. Wanneer u goed beschermd op reis wilt, neemt u best een reisverzekering Een reisverzekering is een verzekering tegen schade die wordt opgelopen tijdens het reizen.

 • Rechtsbijstand

Een rechtsbijstandsverzekering is er in de eerste plaats om uw rechten te kennen en die rechten ook te verdedigen. En dat zonder dat de zaak moet escaleren tot een gerechtelijke procedure. In veel gevallen kan een minnelijke schikking het onheil reeds oplossen. Indien dat toch niet het geval is, zal een rechtsbijstandsverzekering de proceskosten en de erelonen aan advocaten dekken.

 • Gewaarborgd inkomen

Om beschermd te zijn tegen inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid kunt u een verzekering “gewaarborgd inkomen" afsluiten. Uw verzekering „gewaarborgd inkomen” biedt een uitstekende bescherming tegen het verlies van uw eigen inkomsten na een ongeval of ziekte. Zo kunt u zich focussen op uw beter worden zonder u zorgen te maken over de stand van uw rekening.

 • Uitvaartverzekering

Een financieel steuntje in de rug van uw partner of uw familie bij uw overlijden helpen niet alleen om een belangrijk hoofdstuk af te sluiten maar ook om weer ten volle te genieten van wat het leven voor uw naasten te bieden heeft.

 • Hospitalisatie

Een ziekenhuisopname is meestal geen plezier. De hoge kosten kunt u op dat moment dan ook missen. Goede zorgen kost geld en de sociale zekerheid betaalt steeds minder terug. Voor u en uw gezin is uw gezondheid het dierbaarste goed. Verzeker uzelf van de beste verzorging aan betaalbare voorwaarden. De hospitalisatieverzekering is een perfecte aanvulling op uw wettelijke ziekteverzekering.

BV VERZEKERINGEN NV (FSMA 023657 A) - Prof Rubbrechtstraat 68, 8972 ROESBRUGGE - Disclaimer - Privacyverklaring
website door chilli.be