Onafhankelijk verzekeringsmakelaar

BV Verzekeringen is een verzekeringsmakelaar met filialen te Roesbrugge en Lo. U kunt bij ons terecht voor alle courante verzekeringen om u en uw naasten te beschermen. Onze klanten zijn particulieren, zelfstandigen, landbouwers en kmo’s. Graag ook professioneel bankadvies? Via ons zusterbedrijf BV Service bieden wij als Crelan-bankagent diverse bankdiensten aan.

nieuws & updates

Lage Emissiezone: mag ik binnenrijden?

17 August 2016

Een lage-emissiezone of LEZ is een afgebakend gebied waarbinnen op basis van de uitstoot van fijn stof van een voertuig, voorwaarden tot binnenrijden van dat gebied worden bepaald. De bedoeling van een LEZ is om de luchtkwaliteit in het gebied te verbeteren. Hierdoor daalt het risico op aandoeningen aan de luchtwegen en hart- en vaatziekten.

In het buitenland zijn er al verschillende LEZs zoals in Londen en in verschillende steden in Nederland, Duitsland, Italië en Zweden. 

Rijbewijs Vrachtwagen: opgelet

1 June 2016

Rijbewijs code 95: bijscholing vereist of niet?

Het Koninklijk Besluit van 4 mei 2007 geeft vrachtwagenbestuurders die hun rijbewijs behaalden voor 15 september 2009 automatisch tijd tot 9 september 2016 om een verplichte bijscholing te volgen. De bijscholing van 35 uur moeten zij volgen bij daarvoor erkende instituten. Het attest van vakbekwaamheid moeten zij voorleggen op hun gemeentehuis.

BV VERZEKERINGEN NV (FSMA 023657 A) - Prof Rubbrechtstraat 68, 8972 ROESBRUGGE - Disclaimer
website door chilli.be