Onafhankelijk verzekeringsmakelaar

BV Verzekeringen is een verzekeringsmakelaar met filialen te Roesbrugge en Lo. U kunt bij ons terecht voor alle courante verzekeringen om u en uw naasten te beschermen. Onze klanten zijn particulieren, zelfstandigen, landbouwers en kmo’s. Graag ook professioneel bankadvies? Via ons zusterbedrijf BV Service bieden wij als Crelan-bankagent diverse bankdiensten aan.

nieuws & updates

Onweer op komst

19 July 2017

Volgens de laatste computerberekeningen zal er vandaag, woensdag 19 juli een hevig onweer over ons land trekken. Dit gaat vaak gepaard met plaatselijk hevige rukwinden, hagel, bliksem en veel neerslag.

Welke voorzorgsmaatregelen kunt u nemen?

Dokter, mag ik rijden met een gipsverband?

12 July 2017

Dokter, mag ik rijden met een gipsverband?

Het is niet aan een dokter om te bepalen of je mag rijden of niet. In de bijlage van het KB van 23 maart 1998 betreffende het rijbewijs krijgen artsen wel de opdracht om de patiënt, bij de vaststelling van de behandeling, over de mogelijke gevolgen voor zijn rijgedrag in te lichten. De wettelijke opdracht voor de dokter wordt als dusdanig niet gesanctioneerd. De dokter heeft niet de bevoegdheid om zijn patiënt tijdelijk het sturen van een motorrijtuig te verbieden. 

Wat kunnen de gevolgen zijn als je in het gips een voertuig bestuurt? Riskeer je een boete? Kan je verzekeraar omnium zijn tussenkomst weigeren? Kan je verzekeraar na een ongeval zijn uitgaven verhalen?

BV VERZEKERINGEN NV (FSMA 023657 A) - Prof Rubbrechtstraat 68, 8972 ROESBRUGGE - Disclaimer
website door chilli.be